31 Ağustos 2011

Rengiaheng Bayramımızın 2. Günü :)

Bugün dünkü yorgunluğu atmak için kendimizi denize attık.Gezdik, eğlendik, dinlendik. Çeşme güzeldir,tekrar öğrendik

Her yaşın ayrı bir güzelliği var, en güzel çağımdayım ★ 

Şu anı hiçbir ana değişmem

Her anımızın değiştirilemeyecek kadar güzel olması dileğiyle ... Sevgiyle kalın... 
 


Rengiaheng Bayramımızın 1. Günü :)

Ahh bayram, bayram :) 
Bu sene çiftesini yaşadık gönlümüzce, doya doya... Eller öpüldü, şekerler dağıtıldı, sohbetler edilip tatlılar yendi. 
Kısacası şeker tadında Zafer ve Ramazan Bayramları kutlandı. Eeee el öpmeye de boş gidilmedi tabi:) Bayram öncesi çok çalışıldı (hatta arife günü saat sabaha karşı 04:00 civarlarına kadar) evet abartıldı ama yetiştirildi sonuçta :) Böyle özel günlere de rengiaheng el emekleri yakışır değil mi ? Buyrun bakalım :

Minnoş cüzdanlarım :)







  




 
Bu kuşlarımda bu yazımda bahsettiğim bereket cik ciklerim




Bereket Kuşlarım 

Minik yürekler sevindirildi


Bayrama özel çiçeğim de geldi :)



Herşeyi paylaştık ee geriye kendim kaldım değil mi :) Bu bayram baharı taşıdım üzerimde papatyaları da tacımda. Görüşürüzzzzzz ♥ 

  Umut, herşeydir...  
 

 








 



28 Ağustos 2011

Koşuşturmaca :)

Bayram telaşı arasında elinde işiyle deli gibi ordan oraya gezen ben var bugünlerde bizim evde :) Dershane,iş,ev arası dokunan mekik arasında el işlerim son gaz devam etmekte. Çünkü bişeyler yapmadan yorgunluk atamayanlardanım ben .Bu gecelik bir foto ekleyim gerisi gelicek , çok yakında güzel şeyler çıkacak ortaya
Hoş kalın, sevgiyel kalın....


İpucu "cik cik cik"   :)

26 Ağustos 2011

Amigurumiye de el attım :) Minik bir Kaplumbiş ördüm :)

Herkese merhaba :) Amigurumiyi seviyorum hem de çok ... Kendime bu minik kaplumbişin değişiğini örmüştüm tabi o ilk denemem olduğu için burda paylaşıp paylaşmayacağımdan emin değilim :) Bu miniği sipariş üzerine iş arkadaşımın kızına ördüm. Sevimli olmuş değil mi ? Ben çok severek yapmıştım umarım bir kaç tane daha yapmak için vaktim olur. Örmesi çok keyifli tavsiye ederim. Sevgiyle kalın mutlu kalın, kaplumbişli kalın ♥♥





Yerim Seniii :)








24 Ağustos 2011

Cıvıl Cıvıl Tulumum

Modayı takip etmeyi sevmem fakat yine de vitrinleri incelemeden geçmem . Bu sene tulum moda oldu bilirsiniz. Ben de aldım bir tane Trendyol'dan. İllaki moda diye değil de, rahat diye aldım. Çünkü elbise gibi tek parça olan kıyafetleri severim. Altını üstünü uydurmakla vakit harcamaz, üzerine geçirir çıkarsın evden. Tulumda bana rahat ve kullanışlı geldi. Çok da beğendim :) Şimdi gelelim bu postu yazma sebebime. Paylaşmak istediğim şey aldığım tulumun desenleri, renkleri. Çiçekli (özellikle güllü) olan herşeyi beğenirim, hele rengarenkse bayılırım ! Bir kaç kare paylaşıp kaçıyorum . Kendinize iyi bakın.







Not: Resimleri işyerimde kendi kendime çektim. Odamın kapısını aniden açan bu tabloyu görseydi sanırım delirmiş olduğumu düşünürdü :)

Renkli kalın, Mutlu Kalın...






23 Ağustos 2011

Minder Yenileme Projesi

Yaz aylarının gelmesiyle bahçe ve balkonlar renklenir, güzelleşir bilirsiniz. Bende yaza özel hasır sandalyelerime güzel iki sırt minderi düşündüm İkeadan uygun fiyata aldığım sade minderleri minik örgü çiçeklerle süsledim. Renkli olan herşeye bayılıyorum kişilik olarak çok renkli olmamdan dolayı sanırım :)
Çiçekleri örüp diktim saplar yaptım ama baktım hala gözüme sade geliyor bir de kenarlarını tığ işi çevireyim dedim. Bitince karşıma koyup baktım harikulade olmasalarda bence güzel oldular hayatıma renk kattılar :)

Bu kırmızılıyı renkli çiçeklere süsledim





Kenarlarını bir dolu bir boş misali dalgalı yaptım






Bu da pembe çiçekli yeşillim






Bunun da kenarlarını dalgalı yaptım ama bu sefer sadece yeşil kullandım.

ஐஐஐ


Yaratıcılık hayat demektir. 
Umutla Kalın...







 

Facebook Sayfamı Açtım Beklerim :)

Şu an işte olmam dolayısıyla pek post yazıcak durumda değilim . Ama hemen haber vereyim de istiyorum facebook sayfamı açtım herkesi bekliyorum . Sevgiyle kalın :)  tık tık ve "beğen"in lütfen :)

http://www.facebook.com/#!/pages/Rengiaheng/198040970209039

Mutlu Kalın :)


20 Ağustos 2011

Örgü Çılgınlığım :) Minik çiçeklerim

Bu sevimli minik saksılardaki renkli çiçekleri iş arkadaşımla birlikte ördük . Bi kaç deneme sonrasında hangi çiçeği örelim diye kararlaşıtrıp işe koyulduk. Önce çiçekleri sonra yaprakları örüp, bir minik saksı bir de mini sepetimizin içini elyafla doldurup yeşil keçe ile üzerini örttük (Çiçeklerin arasında boşluk kalırsa hoş gözüksün diye) sıcak silikonla tek tek yapıştırdık ve odamızı süsledik. Görenler çok beğeniyor :) Sizde küçük mekanlarınızı böyle renklendirebilirsiniz :)

Bu sepette olan  



Bu da saksıda olan 









Sevgi ve Umutla Kalın ...




 

18 Ağustos 2011

Papatya Bardak Altlığım

İş yerimde masamın üstüne bardak altlığı örmeyi düşünüyordum. Aldım elime tığı ve ipi, önce ne yaptığımı bilmeden sarıyla kocaman bir yuvarlak ördüm sonra da azıcık eklemelerle bu papatya oluştu. Beğendim ama ilk denemem olduğu için biraz acemice olmuş sanki :) Neyse her şey yavaş yavaş gelişir değil mi :)
















Çok fotoğraflı bir post mu oldu ne :) Olsun bugünlük de böyle olsun :)
Sevgiyle ve umutla Kalın, Mutlu Kalın.....  




17 Ağustos 2011

Kırmızı Elmalı Bahar Ağacım

Bu sevimli broş ağacı yapalı sanırım 2 ay kadar oluyor. Zaten sipariş edildikten sonra büyük bir hevesle üretildi ve çoktan yerini buldu. Umarım çok beğenilmiştir ve güle güle kullanılıyordur. Keçeyi seviyorum. Her hobi dalından birşeyler üretmek istesem de benim için keçeni yerini hiç biri dolduramaz .


Ellerime sağlık


Çok da mütevaziyimdir :P

Sevgiyle ve umutla Kalın...... 







15 Ağustos 2011

Örgüye Devam:) Minik Kuşum ...

Keçeye dönmek için can atıyorum. Sadece şu havar birazcık serinlesin istiyorum:) Şimdilik örgüye devam edelim olmaz mı ? Olurrrrr :) İşte minik kuşum ^v^


Önce sıra sıra renkli iplerle yuvarlak ördüm,alt kısmını birleştirirken içine elyaf doldurdum tam kapanmadan gaga için ördüğüm minik parçayı (şimdi bakınca gayet büyük olarak gördüğüm)  ekledim. Sonra kanatları ve alt ve üst kısımları örüp teker teker ekledim :) Şirin bir kuş oldu ne dersiniz ?

^v^ 


Pencereme hava kattı:) Biz bayanlar aslında bu kadar küçük şeylerle bile dünyanın en mutlu insanı olabiliyoruz.
Sevgiyle ve Umutla Kalın...
,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸