5 Ekim 2011

✿ TATİL DÖNÜŞÜ ✿

Ben geldimmmm :)
Nerdemiydim ?
T-A-T-İ-L-D-E !!! :)

Evet tatildeydim sizin yerinize de gezdim, tozdum, tattım, gördüm ve yine geldim :) Mutluyum çünkü gerçekten dinlenmeye, farklı yerleri görmeye, değişik bir hava almaya ihtiyacım vardı. Biliyorsunuz sınav stresi atlattım bu nedenle de yoğun  bir şekilde iş ve dersler arasında mekik dokuma yaşadım. O yüzden şimdi "BOMBA" gibiyim :) Sınav demişken sonuçlarım açıklandı da "OHHH YEAHHH" dedim :) Tüm derslerimden geçmişim hem de benim için çok yüksek olan 100 , 85 , 83 gibi puanlarla :) Şimdi buradayım ve mutluyum Rengiaheng Hayatıma son gaz devam ediyorum. Sizleri de çok özledim ... 
Şimdilik benden bu kadar, yakında tatil fotoğraflarımı ve yaptığım el işlerimi paylaşmaya devam edeceğim ama tatile gitmeden önce yazlık plaj terliklerimi süslemek için bir çırpıda yaptığım süsleri paylaşmak istedim. Terliklerime sıcak silikonla yapıştırmıştım okadar tatlı gözüktülerki gözüme dönüşte fotoğraflarını çeker de yüklerim diyordum. Gidince valizimden bir çıkardım kelebeğin teki PAT diye yere düştü :( Sonra diğer çift terliğimi çıkarayım derken çiçeğin teki de PAT diye düştü :( Sonuç Hüsran ! Terliklerimi tabiki kullanamadım eve geldiğimde diğer teklerinden de çıkarttım ve şimdilik öylece duruyorlar belki bir dahaki sefere dikerim şimdilik öylece izlemekle yetiniyorum :)





 ◦°°◦εїз◦°°◦εїз◦°°◦εїз◦°°◦εїз◦°°◦εїз◦°°





°•..•° Bu çiçeğin yapımını belki de zaten biliyorsunuz ama fırsat bulursam,
bir gün mutlaka paylaşmalıyım çünkü çok kolay °•..•°




 
◦°°◦εїз◦°°◦Sevgiyle Kalın ◦°°◦◦°°◦


 


P.S. : Fotoğrafları ben işteyken annem çekti ve facebook hesabına yükledi. Ben de oradan alıp sizlerle paylaşıyorum. Teknolojiden anlayan bir anneye sahip olmak HARİKA !!! :) 

7 yorum:

  1. ne zamandır yoktun açıkcası ben de merak etmiştim... sınav sonuçların için tebrik ederim... o kadar sınav stresinden sonra tatil hakkındı:) güzel vakit geçirdiğine sevindim... tatilden kareleri bekliyorum:)))
    terlik hüsranına üzüldüm... bari bir kez kullanabilseymişsin o haliyle...
    annenin ellerine sağlık, bravo valla...
    çiçek çok güzel... yapımını da paylaş bence...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili okuyan bloğuna yorumlarımı bıraktıktan sonra yorumunu okudum aynı anda birbirimize yorum yapmışız "kalp kalbe karşıdır" diye buna diyorlar sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. vaavv teknolojiden anlayan bir anne!süper valla:) tatile dinlenmenize ve yeniden şarj olmanıza,sınavların iyi geçmesine sizin adınıza çok sevindim.

    YanıtlaSil
  4. :))) çok hoş bir tesadüf olmuş, aslında iki tesadüf olmuş:) hem aynı anda birbirimize yorum yazmışız, hem de kalp kalbe karşıdır paylaşımıma yorum bırakmışsın:) çok hoşş:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili alanay çok teşekkür ederim :)

    Sevgili okuyan bende sevgilerimi sunuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. rengarenk vee cook güzell! Bayıldıım (:

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Yasemin :) Altbilgi'nde "Bir Gün" adlı kitaba yaptığın yorumları gördüm ve şu an kitap elimde jet hızıyla başlanacak :)

    YanıtlaSil