20 Eylül 2011

★ Doğum Günün Kutlu Olsun ★

İyiki varsın, iyiki yanımdasın, iyiki benimlesin... 
Bu minik el yapımı pasta benden sana gelsin "sol yanım"


Senin yerine içimden üfledim pastanı ve bir dilek tuttum yolladım gökyüzüne :

Hep Benimle Kal...

18 Eylül 2011

Ben geldimmm :) Hemde Kalpli Çerçevemleee :)

Buralardan uzak kalalı çok oldu değil mi ? Ama sınavlarımı bitirdim güzel haberlerle geldim :) Sınavlar iyi geçti fakat ben ders çalışmaya okadar çok alışmışım ki 1 haftadır kendime gelemedim :) Ne okuyabildim, ne yazabildim ne de örebildim. Sadece boş boş oturdum durdum, hayata yeni adapte oldum :) Napıyomuşuz ? Birdaha bu kadar sınav moduna girip kendimizi unutmuyormuşuz =) 

İyi haberlerin yanında bir de sınavlardan önce yaptığım kalpli çerçeve gösteriyim dedim sizlere . İnternette keçeden gül yapımı görmüştüm, önümde bir de doğum günü vardı. Hem denemek hem de mutlu etmek adına farklı boyutlarda pek çok gül yaptım keçeden. Sonra bir mukavvayı kalp şeklinde çizip kestim, içine yine biraz daha küçük kalp oyduktan sonra kudelayla doladım (güllerin arasından mukavva gözükmesin diye) sonra arkası için de kalp kesip kurdelayla kapladım. Üst tarafından resim girebilecek şekilde yapıştırdım. Bitince yine bakmaya kıyamadığım bir güzellik çıktı ortaya. Bundan kesinlikle kendime de yapmalıyım. ( Her yaptığımdan sonra böyle söylüyorum ama kendim için hiç birşey yapmıyorum

 


 İçinde ters duran bir resim var o yüzden içi boşmuş gibi gözüküyor :)


Arkasını akşam çektiğim nasıl da belli oluyor değil mi ?



Bu güller herşeye ekleyebileceğiniz  minik ayrıntılar için kullanılabilir


Sevgiyle Kalın ... 


 

2 Eylül 2011

Ders Çalışmaya Çalışmak :)

Bugün şükür evdeyim dedim ve bütünlemeye kalmanın siniri ile sınıf geçme hayalininn verdiği mutluluk arasında kitaplarımı masama (üzerinde duran birbiriyle alakasız binbir eşya toplandıktan sonra) dizdim. Haydi bakalım Cansu başarırsın sen bu işi, geçersin bu sınıfı diye de kendimi havaya sokup soru çözmeye başladım. Başladım başlamasına da akşamdan "şu cüzdan işine devam etsem ne iyi olur elde hiç satış yapabileceğim ürün kalmadı" diye de düşündüğüm için kendimi sorulara, cevaplara, şıklara veremedim gitti :) Orta sehpamın üzerinde duran tığın ve ipin varlığını sonuna kadar hissedebilmek korkunç bir duygu özellikle de bütünleme (son tren misali) sınavına bir hafta kala  :) Büyük çabalar sonunda orta yolu bulup, kendimi huzurlu hissetmeyi başardım. Kendime mani oldum mu olamadım, tığı ve ipi de elime aldım mı aldım ama ders çalışmayı bıraktım mı hayır ona da devam ettim . Nasıl mı ? İşte durumu açıklayan bir fotoğraf :


 Biraz örgü biraz ders :) Doğru mu hayır tabiki de değil ama birini yapıp diğerini yapmazsam aklımı o yaptığım tek işe yoğunlaştıramıyorum. Sanırım bu en iyisi (benim için) :)
 

Bu kuzucuklu bardağı çok seviyorum. İnsana sürekli sırıtan bişeyin bakması mutluluk veriyor :)

Biraz örgü, biraz ders. Nasıl birşey bu böyle ? Tembelmiyim ne :)

Zuzumm benimmm 



Bu kurtcuk gibi gözüken örgü minik bir cüzdana dönüşücek. Bir şeye taktım mı bıktırıncaya kadar takarım artık :) bu ara favorim cüzdan örmek !!!!

Şimdilik benden bu kadar 18:30'da dershanem başlıyor kaçıyorum, hazırlanmalıyım. Çoook Öpüldünüzzz.  
     Sevgiyi ihmal etmeyin