28 Aralık 2011

Yardım :(

Blogumdaki hiç bir postumu facebook hesabımda yayınlayamıyorum. Ayarlarıyla oynamadım ama bir ayarı mı bozuldu ki. :( Blog arkadaşlarım bana yardım edin lütfen :( Tavsiyenize ihtiyacım var 


6 yorum:

  1. keşke bilsem keşke yardım edebilsem:(
    ama bilen biri çıkacaktır mutlaka...

    YanıtlaSil
  2. Ben de üç gün yayınlayamadım, ama bugün kendiliğinden düzeldi...
    Düzelene kadar kendin yayınlayabilirsin, nasıl olduğunu biliyorsun değil mi? Yayınlamak istediğin yazını açıyorsun adresi kopyalayıp face sayfandaki "ne düşünüyorsun"a yapıştırıyorsun, biraz bekleyince yazın ve bağlantısı ve resmi çıkıyor, onlar çıkınca yapıştırdığın adresi silip "paylaş"diyorsun :)

    YanıtlaSil
  3. Okuyancım canımm teşekkür ederim zaten çözüm yolu arayıp da aklıma ilk gelenlerdensin :)

    Banu Hanım aynı şekilde yapıyorum paylaş diyorum paylaşmıyor :( Şöle yaptım mesaj olarak önce annemin facebook hesabına attım ordan onun duvarında paylaştım sonra da onu kendimden ve sayfamdan paylaştım gayet zor oldu benim için ama bi şekilde yaptım şu an :)

    YanıtlaSil
  4. Facebook bazen takılıyor bize de aynı şey oluyor sonra ertesi gün düzelebiliyor.. umarım sonunun düzelmiştir.. CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
  5. Geçen günlerde aynı şey benim de başıma geldi. Ne yaptıysam olmadı. Uzun uğraşlar sonunda sadece resimsiz link olarak yayınlayabildim. Sonra kendiliğinden düzeldi.
    Hatta senin çekilişini duyurmak için de epey uğraştım ama olmamıştı. Şimdi yeniden deneyeyim diye geldim, bu yazını gördüm:)

    YanıtlaSil
  6. Yupiyyyyy :) Sanırım bugün itibari ile düzeldi bu dorunum şimdi şip şak paylaşıyor benim facebook herşeyi :) Bunu yapması için yıl atlayıp 9 gün de beklemesi mi gerekiyordu acaba :) Hepinize teşekkür ederim :):):)

    YanıtlaSil