14 Aralık 2011

LÖSEV ♥

Uzun zamandır yoktum buralarda kusuruma bakmayın ama güzel bir iş ile uğraşıyorum bu ara :) Mutluyum çünkü LÖSEV ile irtibata geçerek yılbaşında hastanelerdeki miniklerimize dağıtılmak üzere hediye hazırlama telaşındayız. Alıyoruz, yapıyoruz onlara uygun olan her fikirden çıkan hediyeleri toplayıp kızlara ve erkeklere diye ayırarak paketliyoruz. Fotoğraflarını pek çekemedim çünkü iş arkadaşımla organize ettik bu işi o yüzden dairemizdeki odada biriktiriyoruz hepsini . Sonra LÖSEV Karşıyaka Şubesine götüreceğiz. Yetkililer de onları dağıtıcak :) İzmirde yaşayan blog arkadaşlarım eğer sizde ulaşmak isterseniz adresi ve telefon numarası :

Tuna Mah. Şehit Üsteğmen Ahmet KONUKSEVER Sk. (1688 Sk.) No:10
Karşıyaka / İZMİR
Tel : 0 232 381 66 44
Faks : 0 232 381 60 33
   

 
♥♥





Post fotoğrafsız kalsın istemedim :) Bu cüzdanı örmüştüm fakat paylaşmamıştım buradaki çekimlere saklamıştım  şimdilik benden bu kadar :) Çocuklar gibi şenim bu ara. Artık sadece kendim için yaşamamayı öğreniyorum. Bir gülücüğün bin umut olduğunu öğreniyorum ve hayatı yeniden keşfediyorum. Sizleri de çoookkk seviyorum :)




 ☃


NOT: Eskiden resimlere yazılan isimler, blog adresleri, logolar bana itici gelirdi. Hiç koymayacağım ben derdim. Şimdi onların ne kadar haklı olduklarını görüyorum. Emek hırsızları binbir göznuruyla yapılmış el emeklerinizin fotoğrafını çalıp, sonra bir de ben yaptım fiyatı da şu kadar diye paha biçiyorlar internet aleminde bunları görünce tam ortaya bağıra bağıra blog adresimi yazıcam bende . Beni anlayışla karşılayacağınıza eminim. Sadece kendi emeğimin değil herkesin emeğini koruyan biriyim başkalarının emeğini koruyanlara da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

3 yorum:

  1. Merhaba,önce Lösev ile ilgili projeniz için arkadaşınla seni tebrik ediyorum:) sonra facebooktan fotoğraflarımın çalındığını haber verdiğin için ayrıca teşekkürler ediyorum,arkadaşlarla el ele verdik ve sorunu kökten çözdük şimdilik tabi yeni emek hırsızların türemeyeceği anlamınada gelmiyor:))Bende artık üşenmedim facedeki tüm fotoğrafları silip logolu olanlarla değiştirdim.Cüzdanın çok güzel olmuş,çok beğendim,emeklerine sağlık,kıymet bilecek ellere gider umarım,izmirde olsam yardımınıza gelirdim :),kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. postu okumak nasıl iyi geldi.çok güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsunuz tebrik ediyorum.yüreğinize sağlık.
    cüzdan ise çok şeker olmuş.ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. *Nuray Hanım teşekkür ederim. Facebook olayı en az sizin kadar benim de canımı sıkan nokta tanıdığım blog arkadaşlarımın el emeklerini görünce dayanamıyorum fotoğrafı şikayet edip sahibine bildiriyorum. Önlem olarak bende adresimi yazmaya başladım. Umarım şimdi biraz daha engellemiş oluruz bu üzücü olayları.

    *alanaycım teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil