31 Aralık 2011

Herkese Yeni Yeni Nice Yıllar :)

İyi ki blog alemine adımımı atmışım da burada yüreği saf ve temiz bir sürü insanı tanımışım. Hayatta hala iyi insanlar da var dediğim için sağlığım yerinde oldukça burda olmaya, sizlerle kalmaya devam edeceğim. Hepinizi seviyorum, hepinizi bol sağlık, bol mutluluk ve barış dolu kırmızı balonlarla da süslü nice yıllar diliyorum. Sizi çok seviyorum :)


28 Aralık 2011

Yardım :(

Blogumdaki hiç bir postumu facebook hesabımda yayınlayamıyorum. Ayarlarıyla oynamadım ama bir ayarı mı bozuldu ki. :( Blog arkadaşlarım bana yardım edin lütfen :( Tavsiyenize ihtiyacım var 


27 Aralık 2011

Patik Ördüm Kiii :)

Bu patiği örüp kordondaki bereket kuşu çekimlerimde de fotoğraflarını çekmiştim.
Şimdi evimde sıcacık giyiyorum.  ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡
Yapım aşamalarında fotoğraflayamasam da yapımı çok kolay herkes denemeli bence :)




 Tabi sayemde birazcık süslü oldu patikciğim :)


.•**•.•**•.•**•.•**•.•**•.

Azıcık kusur kadı kızında da bulunur tekler bire bir aynı gibi gözükmese de bu ilk denememdi sonuçta :)


☜♥☞

Umarım ikinci bir çift daha yaparım çünkü çok kullanışlı 




☀☀☀☀☀





 Sevgiler

Şansınız Bol Olsun Çekilişi :)



Evet her çekilşe katılırım da ben de çekiliş yapmaz mıyım hiç :)

Azıcık geç kalmış olsam da blogumun 1. yıldönümüne doğru yapmaya karar verdim. 

Yani çekilişim yılbaşı çekilişinden daha çok yeni yılın ilk haftalarında size, evinize, mutfağınıza, gönlünüze bereket, huzur barış en çok da mutluluk ve sağlık getirsin

Bereket kuşlarım fotoğraflardaki gibi ikili olucak ve sizin istediğiniz renkte olucaklar :)

Çekilişimin şartı şurtu yok ◕‿◕

Tek yapmanız gereken size daha rahat ulaşabilmek için  adınızı soyadınızı ve mail adresinizi yazmak (şart değil ). Bir de kuşlarınız için istediğiniz evinize, mutfağınıza, odanıza ya da gönlünüze uygun her hangi iki renk belirtmeniz

Kargo ücreti tabiki bana ait. Çekilişi 14.01.2012 tarihinde cumartesi günü random.org ile yapıp, burda blogumda duyuracağım.

Hadi bakalım bol şans  






 


 

 



 
 


 

 

 



    
*o*
*♥*o*
***o***
**o**♥*o*
**♥**o**o**
**o**♥***♥*o*
*****♥*o**o****
**♥**o*****o**♥**
******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥*
____!_!____
\_________/



 

19 Aralık 2011

LÖSEV ♥

Hazırlıklarımız bitti yarın dairede bir grup daha hediye paketi yapılacak bir sürü güzel şey  aldık ♥ Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Bir çocuğun gülümsemesine sebep olabilmek.... İşte budur mutluluk !!!

Çekebildiğim nadir fotoğraflardan ;

Bu kitap ayraçlarını ördüm :)


Bu bilezikleri işteki oda arkadaşım yaptı :)


Bu küpeleri arkadaşım Bahar hazırladı
bende o küçük renkli kağıtlara resimler çizip taktım küpeleri :)



Bunlar da arkadaşım Bedriyenin ve benim bugün eklediğim hediyeler :)

Sadece bu kadar değil, daha nelerrr var neler ama onları bir heyecanla paketlemiştik o yüzden açmaya kıyamıyoruz umarım o güzel yüreklerdeki bir sevince neden oluruz
Sevgiler...


 

16 Aralık 2011

Yaşasın Haftasonu :)

Otururken bir anda örüldü ve hemen paylaşılmak istendi :) 
Herkese mutlu,eğlenceli, sevgi dolu hafta sonları diliyorum...
(◡‿◡)

 

14 Aralık 2011

LÖSEV ♥

Uzun zamandır yoktum buralarda kusuruma bakmayın ama güzel bir iş ile uğraşıyorum bu ara :) Mutluyum çünkü LÖSEV ile irtibata geçerek yılbaşında hastanelerdeki miniklerimize dağıtılmak üzere hediye hazırlama telaşındayız. Alıyoruz, yapıyoruz onlara uygun olan her fikirden çıkan hediyeleri toplayıp kızlara ve erkeklere diye ayırarak paketliyoruz. Fotoğraflarını pek çekemedim çünkü iş arkadaşımla organize ettik bu işi o yüzden dairemizdeki odada biriktiriyoruz hepsini . Sonra LÖSEV Karşıyaka Şubesine götüreceğiz. Yetkililer de onları dağıtıcak :) İzmirde yaşayan blog arkadaşlarım eğer sizde ulaşmak isterseniz adresi ve telefon numarası :

Tuna Mah. Şehit Üsteğmen Ahmet KONUKSEVER Sk. (1688 Sk.) No:10
Karşıyaka / İZMİR
Tel : 0 232 381 66 44
Faks : 0 232 381 60 33
   

 
♥♥





Post fotoğrafsız kalsın istemedim :) Bu cüzdanı örmüştüm fakat paylaşmamıştım buradaki çekimlere saklamıştım  şimdilik benden bu kadar :) Çocuklar gibi şenim bu ara. Artık sadece kendim için yaşamamayı öğreniyorum. Bir gülücüğün bin umut olduğunu öğreniyorum ve hayatı yeniden keşfediyorum. Sizleri de çoookkk seviyorum :)




 ☃


NOT: Eskiden resimlere yazılan isimler, blog adresleri, logolar bana itici gelirdi. Hiç koymayacağım ben derdim. Şimdi onların ne kadar haklı olduklarını görüyorum. Emek hırsızları binbir göznuruyla yapılmış el emeklerinizin fotoğrafını çalıp, sonra bir de ben yaptım fiyatı da şu kadar diye paha biçiyorlar internet aleminde bunları görünce tam ortaya bağıra bağıra blog adresimi yazıcam bende . Beni anlayışla karşılayacağınıza eminim. Sadece kendi emeğimin değil herkesin emeğini koruyan biriyim başkalarının emeğini koruyanlara da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

6 Aralık 2011

Bir Ağaç Dolusu Bereket Kuşu :)

 ☆.¸¸.•´¯`•.¸¸.♡.¸¸.•*´¯`♥☆.¸¸.•´¯`•.¸¸.♡.¸¸.•*´¯`♥☆.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Sıcacık bir devlet dairesinde çalışıyorum. Birbirini seven, yardım eden, mutlu etmeye çabalayan, iyi ve güzel samimi ilişkileri olan insanlarla çalışmak beni de mutlu ediyor :) Birim olarak biz her yılbaşı birbirimize hediye alırız. Öyle çekiliş falan da değil herkes herkese hediye alır birazcık da kalabalığız ama o mutluluk ve heyecan eminim herkesi de mutlu ediyor . Geçen sene herkese bir ağaç süsü yapmıştım keçeden bakınız burada :)
Bu sene yine el emeği bişeyler yapayım diye düşürken aklıma bereket kuşlarım geldi. Yapılışı zor olsada artık yapa yapa pratikleştim sanırım :) Önce örüldüler, içleri dolduruldu ve gaga eklendi, gözleri dikildi, kanatları yapıştırıldı, kuyrukları eklenip ikişerli halde boncuklarla asılmaya uygun hale getirildiler :) Bir sürü, bir sürü oldular sonunda :) Sıra fotoğraf çekmeye gelince düşünnn düşünnn aklıma bir fikir geldi !!! Annem ve arkadaşımla Kordon'a gittik ohhh miss gibi yayıldık çimlerin üzerine. Dibimizdeki ağaç dallarına astık kuşlarımı :) Asarken arkamda oluşan topluluğu görmemişim önce, arkamı döndümmmm ki bir mutlu insan topluluğuyla karşılaştım. Fotoğraf çekenler, gülümseyenler, bunlar satılık mı diye soranlar :) Yaptıklarımı toplayıp satmaya gitsem satılmaz, hani bunlar hediye ya milletin alacağı tuttu :) Tabiki vermedim hiç birini ama dedim ki keşke bir kartvizitim olsaydı herkes sordu neyse aklımda olsun bir kartvizit çıkartmak şart oldu artık :) Ne kadar çok gülümsedim değil mi ama mutlu bir post oldu bu ve hatta eklemeye kıyamadığım fotoğraflarla dolu :) Biraz çok fotoğraflı bir post oldu ama bence herkes kuşlarımı ve Güzel İzmirimi görmeli :)

Not: Bereket kuşlarımdan satmak için hazırladıklarım var buradan beğenip istediğiniz olursa aynısını size örebilirim tekrar. Bereket kuşlarım 10 TL dir. Eğer üçlüsünü isterseniz 15 TL dir. Kargo ücreti alıcıya aittir. 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti bana aittir. Siparişleriniz için ister yorum bölümünden ister rengiaheng@hotmail.com'dan ulaşabilirsiniz :)

 İşteee asmaya başlıyorum :)



Denizinde huzur vardır bu şehrin...


Mutlu çiftler mutlu Kuşlar °•.♥.•°



Ne güzel gözüküyorlar değil mi :)









Gün batıyor ‘°ºO










♥♥
























Çimenler yer yer kurumuş da olsa İzmir'im hala Güzel :)























 






























Benim için eğlenceli ve mutlu bir gündü. Sizin de gülümsemenize neden olduysam eğer ne mutlu bana . 
Sevgiyle Kalın




Not Tekrarı: Bereket kuşlarımdan satmak için hazırladıklarım var buradan beğenip istediğiniz olursa aynısını size örebilirim tekrar. Bereket kuşlarım 10 TL dir. Eğer üçlüsünü isterseniz 15 TL dir. Kargo ücreti alıcıya aittir. 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti bana aittir. Siparişleriniz için ister yorum bölümünden ister rengiaheng@hotmail.com'dan ulaşabilirsiniz :)