19 Kasım 2011

Tesbihlik Ördüm :)

Bugüne kadar çok el işi yaptım. Öyle kocaman kocaman işler değil ama beni mutlu eden ufak tefek şeyler. Emeğin ufağı büyüğü olmaz biliyorum, onu yaparken aldığın zevkle ölçebilirsin ancak bir el işini . Blog hayatıma keçe ile başladım biliyorsunuz, ve hala bilgilerim kısmı da "rengiaheng felt desing" olarak kalmıştır zaten. Keçenin yeri bende apayrıdır, ona geçen kış başladım havalar ısınınca da yapmayı bıraktım sonra da yüklüğümüzdeki kocaman keçe kolimi indirmeye üşenip alt dolaplarımdaki yünlerle bişeyler yapmaya başladım. Keçe, hayatıma ilk geçen kış girmiş olsa da yün ve tığ ya da ip ve tığ hayatımda hep vardı aslında. Yaptığım tığ işlerinden de inanılmaz zevk alıyorum fakat keçeyi de özlediğim gerçeğinin farkındayım :) Bu uzuuunnn konuşmamın asıl özeti aslında şu cümleydi : Bugüne kadar yaptıklarımı hep ya hediye ettim ya da alıcısı çıkınca sattım . Öyle özene bezene kendime yaptığım çok sayıda bişey yoktur. Biliyorum  ilginç ama gerçek :) Kendim kullanmaktansa hediye etmeyi, başkalarını mutlu etmeyi tercih ettim. Bu halimle de mutluyum kendimi hep yarınlara bıraksam da mutluyum :) Fotoğraflara gelince, bu güzellik babaanneye örüldü. Tesbihlik olur kendileri :) Güle güle kullansın babaannişim Anneannişe de örmek lazım hemen :)





Bu çiçeklere de bayıldım




Sadece altında motif var 
























Sevgiyle Kalın, Mutlu Kalın










 

17 Kasım 2011

Facebook Sayfama Beklerim

Günaydınlar Olsunnnn :) Facebook sayfamdan tüm blog güncellemelerimi anında takip edebilirsiniz :) 





15 Kasım 2011

Örgü Çiçeğim

Buradaki çiçekleri yaparken denemeler aşamasında bu sevimli çiçek çıktı ortaya bi hevesle de yaprak yapıldı iki tane. O günlerden beri örgü kutumun içinde zavallım hala bir yere yakışmayı bekliyor :) Bakalım azıcık daha beklesin belkim bir yere "cuk" diye oturur :)



Umutlarınızla dolsun yüreğiniz ◦°°◦◦°°◦





13 Kasım 2011

Hafta sonu ev sefası, ohhh miss gibi hayat :)


 Sevgilerrrr :)

Rengiaheng Yastığım

Yılbaşı yaklaşıyorrrrr :) Ve bu kız son gaz hediye yapımına devam ediyor :) Bu ara uzun uzun yazamıyorum nedenini bilmiyorum beynim okadar çok işle uğraşıyor ki artık cümlelerimi bile toparlayamaz oldum sanırım :) Neyse umarım düzelirim hepinizi öpüyorum :)






•°¤* Benim gibi, kendim gibi  rengiaheng  şeyler üretiyorum bu ara  •°¤*





Bu güzelliği parça parça örüp birleştirdim  :)




Pek beğendim güzel bir hediye olucak kendisi


 

Yastık olucak bitince fotoğraflarını paylaşırım :)




 Kenarlara minik çiçekler εїз
 

 
Sevgiler ...



5 Kasım 2011

Yine Bayram Şekerlerim :)

Bayram dolayısıyla size Muğla-Milas'tan sevgilerimi gönderiyorum, hepinizi öpüyorum. Bu minik horozum örgü tavuk serimi yaparken aklıma eserek hazırlandı veee anneanneye hediye edildi :) Sevgiyle kalın... 












εїз

E tabi anneannenin bahçesi olunca fotoğraflar daha bi güzel geldi bana :) 


Şimdiden Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve Huzur dolu Bayramlar hepimizin Olsun ...